ДО ВОЛ ВЖЕ

Юрий Осиян
          ДО ВОЛІ ВЖЕ

            СЕРЖ МЭЙ
      (регистрация по просьбе автора)

 1.Із вечора і до самого рання,
 Знайти не можу відповідь на запитання.
 Чому такий не справедливий світ,
 Чому моя країна стрімко йде під лід ?
 До поки буде мучитися мій народ,
 До поки буде править нами той урод,
 Що націпив на себе нашу вишиванку,
 Брехав нам на майдані всім так п"янко?

 ПРИСПІВ:
Вставай народе мій та просинайся,
Та роду більше свого не цурайся.
За нашу волю та за рідний край,
Зі зброєю в руках тепер вставай!
До волі вже терпіти цю брехню та злидні,
До волі тим жидам нас грабувати й бити.
Вже хватить Україні в кандалах ходити,
Пора нам на своїй землі щасливо жити!

 2.До поки будемо терпіти ми цю гниду,
 Хіба ж ми не набралися ще встиду?
 Перед отими нашими дітьми в окопах,
 Що захищають рідний край у дотах ?
 Куди пропав той дух козацький наш,
 Де той що візьме в руки свій палаш ,
 Що порубає ним оту жидівську масть,
 Що в Україні хитро захопила власть?

 ПРИСПІВ:
Вставай народе мій та просинайся,
Та роду більше свого не цурайся.
За нашу волю та за рідний край,
Зі зброєю в руках тепер вставай!
До волі вже терпіти цю брехню та злидні,
До волі тим жидам нас грабувати й бити.
Вже хватить Україні в кандалах ходити,
Пора нам на своїй землі щасливо жити!

 3.Але я вірю . прийде час і мить,
 Проснеться мій народ що крепко спить.
 Візьме у свої руки грізну зброю,
 Та рушить з нею знов до бою!
 Щоб як діди під прапором УПА колись,
 Ми їхні внуки знов до бою піднялись,
 Щоб гідру цю жидівську придушити,
 Щоб на землі батьківській мирно жити!

    ПРИСПІВ:
Вставай народе мій та просинайся,
Та роду більше свого не цурайся.
За нашу волю та за рідний край,
Зі зброєю в руках тепер вставай!
До волі вже терпіти цю брехню та злидні,
До волі тим жидам нас грабувати й бити.
Вже хватить Україні в кандалах ходити,
Пора нам на своїй землі щасливо жити!