За покликом сердця

Юрий Осиян
      ЗА ПОКЛИКОМ СЕРДЦЯ

         СЕРЖ МЭЙ
   (регистрация по просьбе автора)

1.Знов в нашому небі, чорная хмара
І знову лунає, пронизливий грім.
На сході палає, червона заграва
І знову війна, захопила наш дім.
Зібравши в кулак, усю свою волю,
Надів комуфляж, і в руках автомат
На передовій, закривши собою,
Надійно стоїть, Український солдат.

   ПРИСПІВ:
І сніг і мороз,і сонце і злива,
І вітер холодний Йому не біда,
Бо він за країну , за волю народу,
За покликом серця, її захища.

2.А вдома там ненька сльозою умилась,
Ікону цілує та молить що дня,
щоб Бог боронив Україну і сина
Бо в неї цей син єдине дитя.
І батько майструє колиску в майстерні,
Він вірить що син повернеться живим
І сонце засяє на синьому небі,
І мир запанує на нашій землі!

ПРИСПІВ:
І сніг і мороз,і сонце і злива,
І вітер холодний Йому не біда,
Бо він за країну , за волю народу,
За покликом серця, її захища.