Знову плаче моя батькiвщина

Юрий Осиян
ЗНОВУ ПЛАЧЕ МОЯ БАТЬКIВЩИНА

            СЕРЖ МЭЙ
  (регистрация по просьбе автора)
 
  1.Знову плаче моя Батьківщина,
  Сльози гіркії льють матері.
  Мов в кайданах моя Україна,
  І тече кров по нашій землі.
  Гинуть діти в окопах мов мухи
  Захищаючи землю й народ
  Нагріває на цім свої руки
  Обнаглівший жидівський урод.

       ПРИСПІВ:
  Кров"ю серце моє обливається
  І душа мов у пеклі горить
  А країна слізьми умивається,
  Та народ зачаровано спить.
  Не мовчи , просинайся народе,
  Хватить вірити цим брехунам.
  Не залишимо дітям це горе
  Бо цього не простять діти нам.

  2.Він надів вишиванку на себе
  Та брехнею до влади проліз
  Патріотів відправив на небо
  А народ у ярмо мов у віз.
  Він торгує із ворогом тихо,
  Та облизує ворогу зад
  В шоколаді жидівськеє рило
  Так і хочеться крикнути мат.

       ПРИСПІВ:
  Кров"ю серце моє обливається
  І душа мов у пеклі горить
  А країна слізьми умивається,
  Та народ зачаровано спить.
  Не мовчи , просинайся народе,
  Хватить вірити цим брехунам.
  Не залишимо дітям це горе
  Бо цього не простять діти нам.

  3.Не боюсь я табе сучий сину,
  Може вб"єш ти мене як Кузьму,
  Чи як Білого вбили ви гниди,
  Патріотів загнавши в тюрму.
  Не пробачить народ тобі цього
  Тих синів що померли в бою
  Не сховаєш багатства ти свого
  Та підеш ти на дибу свою.

      ПРИСПІВ:
  Кров"ю серце моє обливається
  І душа мов у пеклі горить
  А країна слізьми умивається,
  Та народ зачаровано спить.
  Не мовчи , просинайся народе,
  Хватить вірити цим брехунам.
  Не залишимо дітям це горе
  Бо цього не простять діти нам.