стигне в лонi золото пшеницi

Галина Би-Локур
Стигне в лоні золото пшениці
і тихо пестить це дитя-
промення сонця, дзвін дзвінниці
і ранок стиха промовля:
Роса в краплині, трави вмиті-
бо це ще літо, волошкове в житі,
і пісня лине солов'я,
і все навкруг поля, поля...
А там дивись вже скоро осінь-
дощами ранніми пригостить
і звістку принесе здаля-
журлива пісня журавля.

03.08.2017 22.02.2019