Львiвський дощ

Юрий Осиян
       ЛЬВIВСЬКИЙ ДОЩ

          СЕРЖ МЭЙ
   (регистрация по просьбе автора)

1.Ніжним сонечком нас зустрічає весна,
І дарує нам фарби своі,
Заблищить молоденька зелена трава
Розквітають надіі моі.
Проминули холодніі, зимніі дні
Відступила нервова зима.
Теплим дощиком знов поливає нас Львів
Та йому заперечень нема.

    ПРИСПІВ:
Львівський дощ, Львівський дощ ,
Моє вітаннячко тобі.
Львівський дощ,теплий дощ,
Даєш натхнення ти мені.
Львівський дощ,весняний дощ,
Життя і радасть він несе.
Львівський дощ,Львівський дощ,
Мені мелодіі дає.

2.В місті знову засяють вечірні вогні,
Запалають у небі зірки.
У кавярні на дворі сиджу я собі,
Каву п"ю споглядаю на Львів,
Дрібний дощик мелодію грає свою,
По бруківці відточує ритм.
На замітку собі я цю тему візьму,
Покладу на гітарний свій гриф.

    ПРИСПІВ:
Львівський дощ, Львівський дощ ,
Моє вітаннячко тобі.
Львівський дощ,теплий дощ,
Даєш натхнення ти мені.
Львівський дощ,весняний дощ,
Життя і радасть він несе.
Львівський дощ,Львівський дощ,
Мені мелодіі дає.