З Тобою друже...

Юлия Языкова Степко
На данний час в моєму оточенні 2 гарні людини у тяжкому періоді - розлучення!
А це мої думки ...


Зачервоніло моє літо
Тобою друже. Не живу,
Дощем під вечер ми омиті
За покликом вже не піду.
Пиріг запечений, рум'яний
Я на серветку покладу
Родинний затишок зав'ялий
Мабуть завчасно розірву.
Зберу я мальви на світанку
Де краплі ранньоі роси
Не склались, друже, обіцянки
Йдемо давно вже не туди!