в добру путь...

Юля Ло
Самотність чи воля, тут ти міркуй сама...
Яка з цих сестер тобі все ж таки більш довподоби.
Адже наше Життя доволі жорстока гра
А ти бавишся з ним як з іграшкою немов би.

Тобі вже не п'ятнадцять, досить дурних балачок,
"Ось Коли виросту" вже взагалі не прокатить
І давно уже час про своїх би подбать діточок...
А тобі б тільки гульки, танцюльки й дівчата.

Схаменися, дитино, стань хоча б трошки серйозніше.
Не жени зі свого життя тих хто поруч хотіли буть
Вже пора, уже час тобі, доню, стати хоч трохи доросліше
Тож давай вже пакуй валізи та в добру путь...