Не забувай!

Попов Игорь Васильевич
Розставання час спливає стрімко…
Може на чужині людям рай,
тільки про одне, ти - українка,
я тебе молю, не забувай!

Вихор долі, як легку пір'їнку
із гнізда вхопив тебе куди?
Моя мила рідна українко,
я тебе чекатиму завжди!