Колiр нацii - сам народ...

Белякова Светлана Николаевна
Колір нації - сам народ,
вистачає в ньому  мудрості,
розуму і чесності.
Але пріоритет
матеріальному віддаємо.
Страшно нам вийти
із зони комфорту
і гнучкості.
Провести "переоблік"
цивілізації хочемо,
мобільний зв'язок
нам заважає.
Планувати пробували
Життя, а воно
нашим планам
не відповідає.