за життя

Виктория Покора
                За життя

1.Пронесла промінь скрізь оману,
Зазирнувши в своє майбуття.
Час загоїв велику в серці рану.
Відродилося в нас  нове життя.

Приспів-
За життя, борімось ніби вільна птаха.
За життя і свої   сили я  віддаю .
Щоб на землі під кожним дахом
Не було ні горя ні болю.

2.Зацвіла моя країна міцним садом,
І джерельцем наповнить  ріки і моря.
Лише в добрі  лоза стане виноградом,
Бо хлібосольна  українська земля.