40 рок1в п1сля школи

Борис Задорожный
Не за партами, а за столами
І не з зошитом, а з вином.
Зустрічаємось тепер з вами,
Шкільні друзі, ми знов і знов.

Десять років так швидко минули.
Перша зустріч в шкільному дворі.
Як нас звуть, ще вони не забули,
Любі наші шкільні вчителі.

Друга зустріч, минули ще роки.
Вже не кожного можна впізнать.
Не ведуть вчителі вже уроки
І нас плутають, як кого звать.

Знов зустрілись і знов 10 років
Промайнули, когось вже нема.
Хтось знайшов від життя собі спокій,
Але память про нього жива.

Ось в четверте іду я до школи,
Щоб почути вас друзі шкільні.
Щоб сказати вам всім, що ніколи,
Не забуду ті радісні дні.