Победа веры и воли

Бируте Ланге
Бачити власну недолю
Певно, судилось мені...
Мрією часом торкаюсь
Світлом наповнені дні...

Глянь-но де обрій світає?
Полумям сонця горить?
Мабуть, прийдешняя сила
Нам понад світом зорить.

Сила від правди та волі
Що спромогнемось здобуть
Навіть в стражданні й недолі
Світла ясніш її суть.

Тільки звитяжний долає
Те, що недолю дає...
Наш заповіт-зберігати
Віру в майбутнє своє.