Riddle

Владимир Михеев 22
All people like it in the morning, of course,
Who doesn`t like old age, who more likes the youth!
Who`s merry and cheerful going his way,
Who must be in time in his life every day!
We do the same process, when include in the grid
Notebook, telephone, any gadget we need.
To feel yourself during all day very nice,
You must in the morning do your (........)


Её по утрам любит делать народ,
Кто весело, бодро по жизни идёт!
Кому надо многое в жизни успеть,
Кто молодость любит - не хочет стареть!...
Мы также, обычно, процесс называем,
Когда телефон, ноутбук в сеть включаем.
Чтоб было в течение дня всё в порядке, -
Конечно, начать его нужно с (.......)