Радуга

Алексей Алешин 2
Радуга летняя радуга
северным летом возникшая
над градом святого Петра

как знамение
Божьей любви
в обезумевшем мире,

в той стране,
где живёт
процветает
и пляшет

это странное
"поле чудес"
во стране чудаков

что живут
поклоняясь
зверям

мишкам,
куклам,
и прочим,

а Господь
подзабыт

куполами златыми
задвинут...