Новий добрий ранок

Александр Соседка
Через вікно ласкавий промінь вдерся
Сказав із добрим ранком мила
А по ногах веселий  кіт обтерся
І душу твою ,кавою зігріло.
 
Так кожен день дивує новий ранок
Прокинься  із легкістю вставай
Зроби собі легесенький сніданок
І день новий у серці зустрічай.

У відповідь всім людям посміхнися
Хай щирим другом стане  ворог  твій
У мир з любов’ю вийти не барися
Своєю добротою кожного зігрій.
Сосєдка О.Д.                28.07.2017 р.