Не вистача сл в

Александр Соседка
Так хочеться сказати почуттями ,
Та слів таких ніхто,ще не придумав.
Про мої мрії з моїми відчуттями,
Про те ,як я собі тебе надумав .

Хотів би я усе тобі сказати
І навіть більше , ніж прості слова.
Щоб мовчки твою руку потримати
І ,щоби була колом голова.

Жадаю, щоби голос  твій співучий
Частіше мої вуха обіймав.
І щоби я сидів, такий тримтючий
Від того, що тебе поцілував.

Я з радісттю сказав би тобі: «Мила!
Яке то щасття бачитись з тобою .
Бо ти така жадана та вродлива
Не уявляю я тебе другою.»
Сосєдка О.Д.                28.07.2017 р.