07, 08, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Няма пытанняў, гаспадар! Ідзе па нотам ўвесь гармІдар. І тут, на месцы, там таксама, дзе не ўплывае розум індывіда. Мы - пешкі ў свеце гэтым, адмыслова, не трэба аніякіх словаў...Ляці да чыстых тых нябёсаў сам, на целе бруд, дык там адмыюць. І будзеш зоркай яснай...там... І думкі знішчаць, круасаны бы...абы цішэй і не было вайны...