Не Обикновен фашизъм

Антонина Димитрова -Болгария
Един и същи почерк –
                бомби.
Еднакви са следите –
                смърт.
Едни и същи мутри-зомби
се канят да ни
                погребат…               
По Сирия,
                Ирак,
                Украйна –
хлебарки плъзнаха
                навред…
Изписал  е  присъди
                крайни
днес  Новият
                Световен
                Ред!
Бандеровци,
                ИДИЛ
                и НАТО –
терор,
               убийства
                и джихад!
Шантаж,
                измами,
                пропаганда…
против
              човешкия ни
                свят!
И няма нищо забранено
за новия,
                Четвърти Райх!
В агония Земята стене.
Цинизъм,
                наглост…
                Нямат край!
Съдират всичките ни ризи,
До кръв
                оглозгали
                света.
Не е обикновен фашизъм,
А апогей
                на
                Сатана!
И никой изверг не е съден
за Ада, в който се варим.
И докога
         на власт
                ще бъдат
                садисти?
Господи!
                Кажи!
7.08.2017г.