Колискова

Галина Би-Локур
Нехай ця ніч  буде спокійна.
І сон візьме вас у обійми.
Прикриє батьківським крилом,
бо нічка темна за вікном.
Зірниці у вікно, і коляда
і м'яке сяйво, та доброта.
Ангели  навкруг співають,
на радіть світ благосляють.