Поздравление соседу!

Юрий Денисенко
Вам бажаємо ми успіхів,достатку,
А також щоб завжди було усе в порядку!
Світлим нехай буде Ваше майбуття,
Й родині Вашій ми бажаємо щасливого життя,
Лише хай радісні переповняють почуття!
Ь **************************************************

Вас з Днем Народження ми щиро привітаємо,
А також Вам здоров'я побажаємо!
Сьогодні Ваше славне свято,
Й ми раді Вас щораз вітати.
Летять літа,мов води бистрої ріки,
Ь***************************************************
Однак,не відбирають Вашу доброту роки.
Вас любим ми і поважаємо,
Й щасливої Вам долі ще на довгі роки побажаємо,
Чеснот Вам не бракує,це ми знаємо!

Прийміть вітання наші щирі,
Родина Ваша хай живе у злагоді та мирі!
Оберігає Вас нехай завжди Господь із неба,
Коли у тому буде Вам потреба!
Оберігають Ангели і всі Святі нехай всіх нас,і всю Вашу родину,-
Прекрасну нашу неньку-Україну.
Юною завжди душа хай Ваша буде,
Килимом із квітів стелиться життя і Вас завжди шанують люди!