Поглинуло...

Белякова Светлана Николаевна
Поглинуло емоційне
страждання - не відповідність
моїм очікуванням.
Але у страждання,
є і благотворна сторона.
Дійшовши до межі,
взялася за корисну справу.
Вдячна за це Всесвіту,
його увага безмірна.
Не дозволила собі бути
жертвою життя,
а узяла себе в руки,
за усі пережиті муки.
Страждання, не назву
розумним, суперечить
моїй природі.
Мій внутрішній Світ
багатий, зберіг щастя
не дивлячись на нещастя.
Труднощі дали мені
непомірну силу
творчості, яка
служить мені, вказуючи мету,
наповнюючи сенсом кожен
прожитий день.