Миттевост...

Юлия Языкова Степко
Травневі квіти на світанку,
Конвалії росою вмиті,
Тюльпани кошиком сповиті,
Як танець пристрасті циганки.
І небосхилом птахи вкриті,
Світогляд простору вражає
Ніщо тепер не заважає,
Щоб напрямок їм не змінити.
З миттєвостей зібрав торбинку,
Життя і віра, навіть слово,
Як колисанка до малого
З душeю серце до останку.