Капчица нежност

Йорданка Радева
С капчици от нежност ромоли дъждът
и се милува по листата на брезата.
Тихи стъпки тихо под дъжда шептят,
носят някому любов.Блага е душата.

И запира времето за двама своя бяг,
пред тях немеят стихии и вълшебства.
Дочакват тихи стъпки някого пред праг.
Сърцето е попило капчицата нежност.
В миг магия друго не му трябва.