Осiнь...

Белякова Светлана Николаевна
Осінь знайшла відображення
у млосному погляді твоїх дзеркал.
Тануть мильні бульбашки дощу,
як надії літа, що пішло.
Говорять - час лікує,
так, але і своє натомість бере,
золотом сріблить сивина.
Терпкою черемхою пахне осінь.
Серце тріпоче,
прохання ллються до Небес,
просячи чудес.
Останній лист облітає,
ніжки грію в шкарпеточках,
а квіточки все більше дарують в горщиках,
але я їм щиро рада,
несуть в моє серце відраду.