Дамир белян Резедага

Зиннур Хуснутдинов -Водолей
Дамир белян Резедага
Багышлана такмагым!
Мин алардан матур парны
Жир йозендя тапмадым.

Коз коннаре узгэрмича
Матур булып саклансын!
Алар икяу уткян чакта
hар кем куреп соклансын.

                18.12.2016 г.