Як же ворог буде...

Сергей Заграбайло
Як же ворог буде відступати?
Відступати нікуди йому.
Вибір, що дає Росія мати,
Йти в тюрму, чи одягти суму.
Від Москви до самих до околиць,
З гір кавказьких до північних хвиль,
Їхню деградацію очолив
Той хто і відправить їх в утиль.
Та до того, як усі падлюки,
Кат, мерзотник, вбивця, маніяк,
Він занурив в кров по лікоть руки
І уже не витягне ніяк.
Так і держить, там внизу чеченська.
Потім кров грузинів, аж пече,
Малайзійців зовсім непричетних,
Українська ж зверху, ще тече.
Не забув я також про сірійську.
Там її вже вистачає теж.
Всюди де пройде російське військо,
Там жорстокі злочини, без меж.
Кажуть, що воно й в крові не тоне,
Та здається все ж таки мені,
Тут не діють фізики закони,
Тут закони вищі неземні.