Влетiла Муха...

Василий Дубина
Влетіла Муха у Європу,
Та й сіла там на свою жопу.
Не думала, що та Європа
Для неї буде "повна жопа".
- Я так щаслива,- всім вола,
Те, що шукала, те й знайшла!
Тут все не так, тут красота,
Тут можно жити літ до ста!
..........................
Для мух всерівно, всеодно -
Чи їсти мед, а чи гівно.

      12.08.2017р. 10:44.