Riddle 2

Владимир Михеев 22
For every vehicle this most of all need.
You have not to drive, if you have not right it.
But if engine of yours does not want to work,
About car accident we will not talk.
But if you not manage to lessen your speed,
When obstacle suddenly on your way appeared,
You can have sad things after that in the end:
Broken transport, destiny, leg-and-hand.
Who slowly thinks, or who slowly deems,
Someone can offensive such name give to him.
But you`re not the same, you can quickly all make!
It`s clear? The answer of riddle is (.....)

На средствах движенья - важнее всего!
Движенье нельзя начинать без него!
Ведь если вдруг двигатель не заведётся, -
Аварию вам совершить не придётся!
А если не снизили скорость, как надо, -
Когда на пути появилась преграда, -
Печальные вещи быть могут в итоге:
Ломается транспорт, судьба, руки-ноги...
Кто медленно думает, долго считает -
Того так, обидно порой называют...
Но ты не такой, - хоть и не егоза.
Всё ясно? В загадке ответ - (.......)