Сучаснi села

Владимир Солошенко
Проживаю в селі,
Все робити я вмію.
Тепер села малі...
Вийти заміж я мрію.

Парубків трішки є,
У аваріях гинуть.
Та й війна переб'є...
А літа, так і линуть.

Залишились вдівці,
хоч вони і старіші.
Йдуть свати-посланці,
У сім'ї веселіше.

Вимирає село...
Як раніш тут  співали?
Працювать де було,
Та й добробут всі мали.