Тiльки ти

Куликов Виктор
Співаю я тобі Галичина
веселка із невідомой краси
де більше  не існую тільки я
існуємо ми разом я і ти
Де світло об'єднається з теплом
очікування мрії про красу
де творчість не розрізана  під склом
немає більше  вплива і часу