Виверження спалах струс Христа..

Константин Матаков
 ***

Виверження спалах струс Христа
Злом душi, коли вона здригнула
Змах надії в небi - кров'ю став
Так, Ти є! Пекельний жах – минуле
Бог побачить з нашого листа
Сумнiв, вiру та всi грiшнi кулi..


     50817   15.50