Зi Спасом!

Наталья Бидненко
Спаси, Ісусе, свій народ,
Від дідуся і до дитини.
Спаси нещасний мій город,
Щоб так не мучились рослини.

Притиш пекельний сонця жар,
Пошли дощу в річки й на сушу.
Дай бджілкам випити нектар
Й мені втамуй зболілу душу.

Деревам дай рясніш рости,
Вони землі моїй - окраса.
Гріхи невольні нам прости...
Зі святом нас, з Медовим Спасом!