Нeбeса дивляться з висоти...

Белякова Светлана Николаевна
Небеса дивляться з висоти,
як з докором трепетна Мати.
Не уберегли Планету ми,
перед новим поколінням
відповідати.
Земля, в один "прекрасний"
момент, провчити
несподівано може,
і тільки Бог нам допоможе,
щоб відступила
життєва напруга.
Не двозначно,
у релігійних відчуттях,
розуміємо Його
мораль.
Щоб настав
у нашій Душі порядок -
не доводьте Природу
до занепаду!