Скарб

Кассандра Римски
ти мені подаруєш частину себе, ніби скарб,
оформиш її у нотаріуса, як оформляють спадок,
але поки ти тут, ми ще слухаємо ямайське ска,
й я так сильно хочу з тобою творити, любити. з тобою спати.

ти мені подаруєш себе, наче ти мій останній сенс,
після дев'яносто дев'ятого єдиний відсоток,
й товариський офіціант на тарілці тебе принесе,
і ти будеш солодким, таким, як медові соти.

подарунок твій я навіки збережу у собі,
ти для мене будеш єдиним і головним, ніби патер.
і я теж щось залишу на згадку про одну з тих кобіт,
що так сильно хочуть з тобою творити, любити. з тобою спати.