Камасупер

Кассандра Римски
камасупер

не пряде Омобоно починки,
зламав лук і втрачає зір Кама,
тому що не може доросла жінка
тусуватися із рок-зірками.

вона вже не буде носити прозорий станик
і зухвалі панчохи з поясом на підв'язках,
тому що вона не займатиме незнайомого пана -
вона вже доросла, а доросла не може бути любаскою.

сама доля її з рок-зірками не зв'яже,
в неї завжди купа справ, а у планах й потому.
вона і без того втомлена від постійного розгардіяшу,
щоб чекати на вихід чиєгось синглу або альбому.

вона підпалює цигарку вологими сірниками,
її Фрідріх Третій давно вже втік у Будинці,
тому що не може доросла жінка тусуватися з рок-зірками,
тому що воно і не треба нормальній дорослій жінці.

вона вже не п'є темне пиво, не замовляє під нього свинячі ратиці,
не хапає їх жирними пальцями,
взагалі не бере їжу руками.
вона упродовж життя не планує ні з ким тусуватися,
навіть якщо тусуватися доведеться й не з рок-зірками.

хтось їй скаже: "живи як всі, не кричи щодня своє йой ти,
мов тягуча жуйка для рук, вкривай його пальці гумою."
та дорослій жінці не треба, щоб її записали у хвойди,
про подібне дорослій жінці боляче навіть подумати.

і питання лише у тому, як продумані ці межІ й ким,
рок-зірки для неї вода, не спроможна пройти крізь камінь,
тому що ніколи, ніколи нормальна доросла жінка
не відмовиться тусуватися із рок-зірками.