симфонiя тiла

Ольга Каневская
любити-хотіти?
хотіти любити?
у темряві тіло
дотла спопелити

випити губи
цілком аж до дна
як келих цупкого,
п`янкого вина

впадати в обійми,
летіти без крил
щодуху, щомиті,
не шкодячи сил

кохати-бажати?
бажати кохати?
рікою цілунків
тебе омивати

писати трактати,
поеми, цитати
у своїх думках
тебе міцно тримати.

паролі розкрито
здавайся в полон
ти - небо і море
ти - айсберг й вогонь.