Мен1 потр1бно так багато...

Горбатюк Надежда
Мені потрібно так багато:
Спаситель був щоб в кожній хаті,
У кожнім серці і в родині,
Щоб царював на Україні!

Мені потрібно так багато:
Щоб брат не цілився у брата,
А щоб прощав, любив, молився
І чим багатий, тим ділився.

Мені потрібно так багато:
Щоб був живий і син, і тато,
І донька, й мати щоб раділи
І діти більш не сиротіли.

Я так багато прошу в Бога,
Щоб зупинив війну на сході,
Щоб воїни вернулись в сім'ї,
Батьки живими б їх зустріли.

Я прошу, щоб цвіла держава,
Щоб економіка зростала,
Місця робочі щоб з'явились,
Щоб українці всі трудились.

Були достойні щоб зарплати,
Щоб діти всі могли зростати
В щасливих повноцінних сім'ях,
Де батько й мати - одне ціле.

Багато що прошу я в Бога,
Та серця основна тривога-
Щоб Бог усім дав покаяння,
Усім послав Богошукання.

Щоб мали Божий страх у серці
І українці, й іноземці.
Щоб спасся кожен грішник в світі,
Бо кров Христа за всіх пролита!