Здравоохренение

Павел Михалёв
Про оптимизацию
На всю страну
Идёт звон,
Один врач
На 100 деревень
Скоро будет
Не исключение…

Повсюду дороги –
Нон,
Телефонная связь –
Нон.
А тузы в верхах
Всерьёз обсуждают
«Компьютерное лечение»!