Менi б...

Белякова Светлана Николаевна
Мені б поміняти погане на хороше.
Мені б печаль на радість проміняти.
Мені б серце розкрити прекрасним лотосом.
Мені б дзвоником лісовим зазвучати.
Мені б, щоб очі сяяли зірками.
Мені б, щоб вічно були закохані.
Мені б, щоб життя несло суцільне задоволення.
Мені б від щастя Душу вознести.
Мені б здійнятися гострозорим соколом.
Мені б тебе з висоти побачити.
Мені б не рахувати миті життя на вагу золота.
Мені б не намагатися від них втекти.