крила!

Трогать Сердце
Є крила!

У кожної людини є, крила!
І кожен може мріяти, літать!
Як птах в потоці воздуха
На крилах, летіти і вагу
Рівну тримать!
Повільно, розраховує він
Сили!
Досягши як орел свої мети!
Не бійся про життя про щастя
Мріять!
Ніколи не бійся висоти!
Коли птахи летять, вони все
Бачать!
Нікуди так як люди не спішать!
У них є спокій вони знають
Що їх Небо бачить!
Вони вміють Богу довірять!
Поглянь на птах, цей погляд
Заспокоїть, нехай мурахи по твоїму
Тілу побіжать!
В житті ніколи, не забувай про
Бога!
Тоді мети ти будеш досягать!