Разговор про Януковича

Алёна Костина
             Где-то на западной Украине.

- Шо ти, куме там говориш?
- Десь сокира - тюк та тюк!
- А ти чув, що Янукович
Не такий уже й бандюк?
- Й не такий солодкий Петя!
- Й не сміливчик Яценюк...
В лісі сядемо як Єтті...
Що не прізвище - матюк.
-І не набожний Турчинов.
-І Європа підвела...
Я ж скакав, як той хлопчина,
А зарплата все мала...
Тільки в схроні й поговориш...
- Знову тюкає топор!
- Поряд з ними Янукович
Не такий вже був і вор...