Про сенс

Натали Амар
І лiтА промайнуть,
І зів'януть вуста,
І душа, ледве чуть
Буде в вічність взята.
Та тим легше її
Стане в вирій політ,
Якщо тут, на Землі,
Світлий лИшила слід.
Бо людина ж безслідно
Не йде в небуття,
Якщо якісно й плідно
Прожите життя.
Подолавши турботи
На дОкір журбі,-
Книги, формули, ноти
Лиша по собі...

Наталі Амар