Десь заблукало в свiтi щастя

Анатолий Рычагов
Десь заблукало в світі щастя,
Свою шукаючи зорю,
Була б чиясь недоля краща,
Не викликаючи жалю.

Дивлюсь стурбовано на небо - 
В безодню проливних дощів,
Чогось жадаю на потребу
Моїй збентеженій душі.

Немає суму за минулим,
Не заглядаю в майбуття,
Неначе промінь промайнуло
Таке напружене життя.

Я не зважаю на страждання,
Та тільки боляче мені
За всі нездійснені бажання
І мрії страчені мої.