З Днем Народження, матусю!

Юрий Денисенко
З Днем Народження, матусю,вітання мої щирі ти прийми!
Оберігає хай тебе завжди Господь і Ангели нехай тебе вкривають від біди крильми!
Я тобі бажаю довголіття і здоров'я,і щоб ніколи твої очі не повнились слізьми!