Поц лунок

Александр Соседка
Від дійства цього, аж зашпорки у м’язах,
Що серця співи  чути із грудей.
В  очах прозорість ,як ніби то в алмазах,
Нестримність тіла… до мирських страстей.

Весна у думках …розквітають квіти,
Жага казати більше ніжних слів.
І розум свій нема куди подіти,
Та все минається… і навіть лютий гнів.

А відчуття таке…неначе цілий всесвіт,
Спочатку створений... був для обИдвох.
І Янгол крейдою серденько накреслить,
Благословить кохання покровитель Бог.

А  дві душі із тіла вийшли ,обіймаються.
І відчуття таке ,що навіть нема слів.
Два серця одне ,одного торкаються ,
А у думках лунає дивний спів.
Сосєдка О.Д.                19.08.2017 р.