Моя Жизнь и Любовь...

Валентин Бугрим
Моє Життя і Любов ...

До Дня Незалежності України!

Моє  Життя – Україна,
безмежні Ліси і Поля!
Моя   Любов – Україна,
красива усюди Земля!!

Моє  Життя – Україна,
це – Ріки, Озера й Моря.
Моя   Любов –  Україна,
усміхнені Небо й Зоря!!!

Моє  Життя –  Україна,
веселий гомін Птахів!!!!
Життя і любов – Україна,
дано мені  від Батьків !!!!!

Писано 15-16 березня 2017 року. м. Київ
Доповнено/оновлено 20 серпня 2017 року в рідних краях ...

Включено у святково-концертний репертуар відзначення Дня Незалежності України і Дня села Хмелова 24 серпня 2017 року...