нет алергии

Виктория Покора
Ні алергії
Дуже просимо усіх Землян,
Часу свого  не гаяти.
Біля двору скосити бур’ян ,
Щоб не прийшлося вас лаяти.
Тяжко ,нажаль, з Алергією
В літку без ліків  нам дихати…
Легше найти їм протидію-
весь бур’ян  спільно знищити!!