Як на Неньку...

Дорошенко Константин Петрович
Як на рідну Неньку прийшов вурдалака.
То зробилась у країні ця суцільна срака,
Нам же з дупи оцієї треба вибиратись,
Знаємо хто доможе, до кого звертатись:-
"Ти Верховна Рада в бій нас поведи,
 Та від супостата просимо звільни!
 Ви, наші обранці, ти не підведи.
 Цілу Україну людям поверни!
 Кожен гарний хлопець козак, козаком,
 Може бить ногою, пи**ить кулаком.
 Всі недоторканні, куля не бере,
 Сподіваюсь гідність їх не підведе."