Зоряна нiч...

Белякова Светлана Николаевна
Зоряна ніч,
відносить думки геть.
Наповнює тіло млістю,
крутить голову сміливо.
Уві сні чекаю твій
прихід, як останній
любові оплот.
Просто фізично
тебе відчуваю,
подих затамувавши на довго.
Немає від сну мені толку.
Снишся інакше,
ніби зі мною на дачі.
Жарко і затишно уві сні,
пахне, як в хмільному сіні.
Дійсністю сни не бувають,
але багато що нагадують.