Им покрик hAйреник. Моя маленькая Родина!

Альберт Миракян
Им покрик hайреник!      Моя маленькая Родина !
1 куп
Ес унем ми покрик, у ангин hайреник
Тарапац у танджвац,   байц анчап гехецик
Арачин haйацкиц карцес нурпе , пхрун
 Апацуцец дареров , вор хизахе крвум
Прип
Ах им Майр-hАйастан, веркерыт дер чен  бужвел
Ко hосац арцункнерыт минч орс чен чорацел
  Вер hанецир ко ануны ,hайнтвецир  ашхарин
Ду мер кянкнес, мер шунчнес,ев сиртн у hокин
2 куп
Ду гарнан цахки пес анынтат буйр к тас
Ко буйров гравумес ашхарум шат мартканц
Ду hавердж мишт цахкес, ев буйрыт чи корцнес
Галикид чампекин вишт у цав ч теснес
 Прип
Ах им Майр- hАйястан инчуес ду тхрац
Ко сарернен hишум джбахт кянкыт анцац
Ко сиртне цавов лцвац, ду ми hусаhатвир
К паheнк кез hавердж, вокуц ду ми ынкир!

3куп
Ду твир ашхарин  патвели марзикнер,
Еражишт, имастун, зоравар heроснер
Ми тхри ,hияци ко шнорков завакнеров
К сиренк, к пашпаненк, мер haец ужеров!
Прип
Ах им Майр-hАястан heрике ду танджвес
Ко майракан парткы ду мишт катарелес
haвакир вортинерит, ко амур тевит так
Джермуцюн ев хнамк, похадарц сер к танк

Альберт Миракян.              18 августа 2017г.